Karte Jat-a po promotivnim cenama i u maju

Bez autora
May 16 2013

Karte Jat Airwaysa po promotivnim cenama moći će da se kupuju od 17. do 31. maja, za putovanja koja će biti realizovana od 18. maja do 30. juna 2013. godine. Putnici će imati mogućnost da kupuju povratne karte iz Beograda za Podgoricu, Tivat i Skoplje po cenama koje se kreću već od 99 evra.Karte od 109 evra važiće za putovanja do Sarajeva, Dubrovnika, Splita, Pule i Ohrida. U Beč će moći da se putuje za samo 119 evra, a za 129 evra u Štutgart i Solun.

Karte Jat-a po promotivnim cenama i u majuKarte Jat Airwaysa po promotivnim cenama moći će da se kupuju od 17. do 31. maja, za putovanja koja će biti realizovana od 18. maja do 30. juna 2013. godine.

Putnici će imati mogućnost da kupuju povratne karte iz Beograda za Podgoricu, Tivat i Skoplje po cenama koje se kreću već od 99 evra. Karte od 109 evra važiće za putovanja do Sarajeva, Dubrovnika, Splita, Pule i Ohrida. U Beč će moći da se putuje za samo 119 evra, a za 129 evra u Štutgart i Solun. Po ceni od 149 evra putnici će imati priliku da nabave Jatove povratne karte za Diseldorf, Atinu i Istanbul. Za 159 evra moći će da putuju u Cirih, Rim, Milano, Stokholm, Geteborg i Kopenhagen, za 169 evra u Brisel, Berlin i Frankfurt, za 179 evra u Amsterdam. Povratna karta za London koštaće 199 evra, a za Pariz 209 evra. Karta iz Beograda do Moskve i nazad moći će da se nabavi za 239 evra.

Ukoliko putuju iz gradova regiona, Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja prema destinacijama u Evropi i nazad, putovanja će moći da se ostvare po cenama koje će se kretati od 219 evra. Ove cene primenjivaće se i za povratne karte na pravcima iz navedenih gradova za Beograd.

U cene su uračunate sve pripadajuće takse osim troška izdavanja karte.

S obzirom da je broj mesta po promotivnim cenama ograničen, preporučuje se putnicima da ih obezbede na vreme.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik